چرا سنگک مفیدترین نان ایرانی است؟

انواع نان بین ۵۵ تا ۶۵ درصد انرژی بدن ما را تأمین می‌کند و باید تا آنجایی که امکان دارد نان را با حبوبات مصرف کرد تا بتوان پروتئین کامل آنها را جذب کرد به گزارش جام جم سرا، دبیر انجمن تغذیه ایران و مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان […]

طرز تهیه نان لواش در خانه

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن ۱ ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد… مواد لازم: آرد :۲ پیمانه تقریبا اب:۳/۴ پیمانه نمک: نوک قاشق چای خوری روغن: ۴ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری طرز تهیه: همه مواد […]

تاریخچه نان لواش

نان لواش که از نان‌های سنتی کهن ایرانیان است و با نام های لَواش، لِواش و لَباش  شناخته می شود نوعی نان نرم، تخت و نازک به ضخامت حدود سه میلیمتر است که از مخلوط آرد، آب، خمیر مایه و نمک تهیه می شود. گاهی اوقات روی این نان کنجد یا خشخاش هم می پاشند. […]

نان تافتون

نان تافتون یا تافتان نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می‌شود.سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید. مواد لازم : برای ۶ نفر آب ۲لیوان آرد به میزان لازم روغن ۲قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق غذاخوری مخمر ۱قاشق […]

نان کامل

نان قهوه‌ای چیست؟ نان قهوه‌ای به نانی گفته می‌شود که از آرد گندم سبوس‌دار تهیه شده باشد. به عبارتی دیگر در مراحل تهیه آرد مورد نیاز نان قهوه‌ای، سبوس آرد گندم گرفته نمی‌شود و سبوس که سرشار از فیبر و ویتامین‌های گروه B می‌باشد، دست نخورده باقی می‌ماند. چرا این نان قهوه‌ای رنگ است؟ قهوه‌ای […]

طرز تهیه نان باگت فرانسوی

نان باگت فرانسوی یکی از مشهورترین نان های دنیا است که در بسیاری از کشورها پخته می شود. در ایران نیز یکی از متداولترین نان های سفید نان باگت فرانسوی است . این نان با طعم خوب و ظاهر عالی که دارد برای تهیه انواع ساندویچ ها مورد استفاده قرار می گیرد. در بسیاری از مواقع […]

نان سبوس

نان قهوه ای ، نانی است که از آرد دانه های سبوس دار گندم تولید شده و نان سفید، نانی است که از آرد بدون سبوس تولید شده و پوسته ی گندم (سبوس) آن حذف شده است. بسیاری از پزشکان تا اوایل دهه ی سی قرن بیستم سبوس را یک ماده ی زاید و اضافی […]

نان خشک صنعتی راه حلی برای کاهش ضایعات

نان خشک صنعتی راه حلی برای کاهش ضایعات نان میزان ضایعات نان در کشور ما بسیار زیاد است که به ماهیت آنها بر می گردد. نان های مصرفی ما از نوع گرم هستند که باید به صورت تازه مصرف شوند. متأسفانه این نوع نان های تازه ضایعات زیادی دارند. در این راستا استفاده از نان های خشک صنعتی […]

توصیه های دین اسلام در مورد نان

دستورات و توصیه های دین اسلام در مورد نان اسلام ، اولویت اول را در سرمایه گذاری را کشاورزی و دامداری می داند. نان را نقطۀ مرکزی تغذیه انسان می داند و ایجاد فرهنگ مصرف صحیح را لازم می شمارد و توصیه هایی که پیرامون تهیه نان دارد بطور خلاصه این گونه بر می شمارد: […]