طرز تهیه نان سنگک

مواد لازم آرد ۵۰۰گرم آب ولرم ۵۰۰میلی لیتر مخمر ۱/۲قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم کنجد به مقدار لازم سنگ ریزه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا ۱/۳ از آرد را با مخمر مخلوط و به آن ۱ لیوان آب ولرم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا خوب مخلوط شود. ۲- بعد روی آن […]

طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

تا حالا شده هوس کیک کنید در یخچال را باز کنید اما فقط یک عدد تخم مرغ داشته باشید؟ برا من که خیلی پیش آمده است.   مواد لازم برای کیک یک تخم مرغی : تخم مرغ ۱ عدد شیر  ۱ لیوان آرد  ۱ و ½ پیمانه  روغن مایع ¼ پیمانه شکر ۱ پیمانه وانیل […]

مصرف نان سنتی بهتر است یا نان صنعتی؟

شاید اين سوال براي خيلي‌ها پيش می آید که آيا نان‌هاي صنعتي هم مانند نان‌هاي سنتي، داراي جوش شيرين هستند يا نه؟ و اينکه آيا نوع آرد و نحوه پخت نان‌هاي صنعتي با انواع نان‌هاي سنتي‌ تفاوت دارد؟ دکتر محمدحسين عزيزي، متخصص صنايع غذايي و عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس به اين پرسش‌ها پاسخ […]

خواص نان جو

جو یکی از غلات بسیار مفیدی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خود به عنوان یک غذای کامل می تواند به شمار رود. جو از گیاهی با ساقه های بلند به جود می آید و هنوز هم یکی از غذاهای عمده انسان را تشکیل می دهد. در کشورهای مختلف نیز جزو پرمصرف ترین مواد […]

گندم ویک دنیا خاصیت

        همه روزه گندم را به صورت های مختلفی می خوریم، برای مثال نانی که در وعده های غذاییمان مصرف می کنیم. گندیم طبیعتی گرم، خشک و معتدل دارد. برای رفع بیماری های پوستی، استفاده از گندم بسیار مفید است. برای تقویت کودکان حتما در وعده های غذاییشان از گندم استفاده کنید. […]

تاریخچه نان بربری چیست؟

  نان بربری جزو نانهای مسطح محسوب میشود. این نان از آرد ستاره، آرد معمولی (سبوس گرفته) و گاها مخلوطی از این دو، آب، نمک، مخمر صنعتی و یا خمیرترش طی فرآیندهای تخمیر تهیه میشود. به لحاظ شکل ظاهری، این نان بیضی شکل بوده و دارای طول ۷۰-۸۰ سانتیمتر و عرض ۲۰-۳۰ سانتیمتر است. ضخامت […]

چطوری تنور گلی درست کنیم؟

آشپزی کردن موقع کمپینگ یکی از کارهای لذت بخش و ضروری است که باعث می شود از وقت گذراندن در دل طبیعت لذت ببریم. برپا کردن آتش برای هر وعده غذایی کار وقت گیری به حساب می آید و ممکن است نیاز به سوخت زیادی داشته باشد. یکی از راه های آشپزی با استفاده از […]

نان بربری

نان بربری جزو نانهای مسطح محسوب میشود. این نان از آرد ستاره، آرد معمولی (سبوس گرفته) و گاها مخلوطی از این دو، آب، نمک، مخمر صنعتی و یا خمیرترش طی فرآیندهای تخمیر تهیه میشود. به لحاظ شکل ظاهری، این نان بیضی شکل بوده و دارای طول ۷۰-۸۰ سانتیمتر و عرض ۲۰-۳۰ سانتیمتر است. ضخامت این […]

چه نوع نان سبوس داری بخوریم؟

سبوس پوسته نازکی است که زیر پوسته زبر غلاتی چون گندم و جو و چاودار قرار گرفته و بخش اعظم مواد مغذی دانه در آن نهفته و از غنی‌ترین فیبرهای گیاهی است. با وجود این که سبوس فواید و منافع زیادی دارد، اما به دلیل اسید فیتیک بالایی که دارد مانع آزاد شدن املاح گندم […]

مراحل تولید نان به روش سنتی

شاید در نظر اول فکر کنید که همه ی ما نیازی به دانستن این مراحل نداریم، اما آشنایی با این فرآیندهایی که برای تهیه ی نان طی می شود، به ما نشان می دهد که برای داشتن نانی سالم و مغذی چه مراحلی باید به طور منظم و کامل طی شود. این مراحل تولید نان […]